CENE
STORITVE

Dodatne informacije o storitvah
in cenah storitev.

POGOSTA
VPRAŠANJA

Nekatere odgovore najdete na podstrani, lahko pa nam zastavite tudi vaša vprašanja.

želite PRIČETI z
legalizacijo?

LEGALIZACIJA OBJEKTA

Legalizacija črne gradnje oz. legalizacija objekta se lahko izvaja na več načinov.

Pogosto se v prvem koraku izvede preveritev možnosti legalizacije, zatem se izdela dokumentacija za legalizacijo ter projekte vloži na Upravno enoto, ki po uspešno končanem postopku izda uporabno dovoljenje.

Priporočamo tudi svetovanje, kjer lahko pridobitev pomembne informacije v zvezi s stanjem in možnostmi glede urejanja dokumentacije.

Različni postopki za legalizacijo so, Legalizacija objektov daljšega obstoja, legalizacija objekta po rednem postopku ali legalizacija s pridobitvijo gradbenega dovoljenja.

GRADBENO IN UPORABNO DOVOLJENJE

Poleg legalizacij izdelujemo dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja za novogradnje, prizidave, in druge postopke.

Pridobitev gradbenega dovoljenja za obstoječ objekt je ena od možnosti za legalizacijo, ko navadni postopki za legalizacijo niso na voljo.

V različnih postopkih pridobivamo uporabno dovoljenje, tako za novogradnje, za objekte zgrajene skladno z gradbenim dovoljenjem, ali uporabno dovoljenje za stavbe zgrajene pred letom 1967.

Izdelamo dokumentacijo in vodimo postopke za spremembo namembnosti, npr. iz enostanovanjske v dvostanovanjsko hišo ali iz stanovanja v poslovni prostor, zdravstveno ordinacijo in podobno.

DODATNE STORITVE

Izvajamo vrsto dopolnilnih storitev za zasebne in poslovne naročnike. Nastopamo kot strokovna ekipa, ki opravlja arhitekturne in sorodne dodatne storitve, za potrebe v različnih fazah upravljanja z nepremičnino.

V kolikor potrebujete pomoč s spodaj naštetimi in drugimi deli v projektiranju, se lahko obrnete na nas. Izvajamo vse od individualnih in manjših projektov do dolgoročnih sodelovanj s poslovnimi partnerji.

PRIČAKUJEMO VAŠ

KLIC ALI E-MAIL.

POKLIČITE NAS

Dosegljivi smo vsak delovnik med 9.00 in 17.00 uro.
Pokličite nas in se pozanimajte kako vam lahko pomagamo.

031 470 364

PIŠITE NAM

Povpraševanja ali tudi samo preprosta vprašanja,
nam lahko pošljete na spodnji naslov.

info@legalizacija.si

pregled nepremičnine pred nakupom

 

Kupujete nepremičnino brez gradbenega dovoljenja, ali pa je nepremičnina zgrajena neskladno z gradbenim dovoljenjem?

Za vas opravimo pregled dokumentacije ter objekta in vam podamo mnenje.

Svetovanje ob nakupu lahko vklučuje tudi arhitekturno in statično oceno objekta. Za več informacij nam pišite.

ARHITEKTURNO PROJEKTIRANJE

 

Naša osnovna dejavnost je arhitekturno projektiranje, za vas izdelamo načrte in dokumentacijo za novogradnje, prenove, dozidave, notranjo opremo, nadstreške, zunanjo ureditev, itd.

Nenazadnje je ob legalizaciji smiselno razmišljati še en korak dlje ter izkoristiti priložnost, da se v istem projektu predvidi morebitne bodoče prizidave, nadstreške ali predelave objekta. Za arhitekturno projektiranje obiščite spletno stran našega biroja.

www.arhitektura-gaberscik.si

sodne cenitve nepremičnin

 

V ekipi imamo sodnega cenilca in izvedenca gradbene stroke z dolgoletnimi izkušnjam na področju projektiranja nizke in visoke gradnje.

Za cenitve nepremičnin, za potrebe prodaje, sodnega spora, pridobivanje kredita, dedovanja ali kaj drugega, sledite spodnji povezavi.

www.izvedenec.si

izvedeniška mnenja

 

Z izvedeniškimi mnenji ocenjujemo kvaliteto in količino izvedenih gradbenih del.

Mnenje vam je v pomoč pri sodnih ali izvensodnih sporih med naročnikom in izvajalcem.

Za izvedeniška mnenja prav tako sledite spodnji povezavi.

www.izvedenec.si

O NAS &
KONTAKT

Legalizacija.si © 2024 | Pravno obvestilo | Monogram