PRAVNO
OBVESTILO

Najpomembnejše je, da se seznanite z dejstvi in možnostmi. Dogovrite se za termin.

Preverite ponudbo naših storitev, ki ni omejena zgolj na legalizacije.

želite PRIČETI z
legalizacijo?

PRAVNO OBVESTILO, SPLOŠNI POGOJI IN PIŠKOTKI

Uvod

Spletno mesto je za namen tega obvestila pojem, ki zajema vse spletne strani na naslovu https://www.legalizacija.si (v nadaljevanju: spletno mesto).

Vsebina spletnega mesta

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in služijo predvsem informiranju. Avtorji se obvezujemo, da bomo storili vse, kar je v naši moči, da bodo podatki na spletnem mestu resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov.

Zaščita avtorskih pravic

Spletno mesto je izključna last Legalizacije.si. Uporabnikom je dovoljena uporaba dokumentov, slik, besedil in drugih podatkov, ki so del tega spletnega mesta le s soglasjem avtorja. Kljub dovoljeni uporabi Legalizacija.si na vseh gradivih obdrži materialne in moralne avtorske pravice.

Zaščita zasebnosti

Ob prvem obisku spletnega mesta, se na vaš računalnik shrani “piškotek”, ki ga lahko tudi sami odstranite ali pa z ustreznimi nastavitvami preprečite, da bi se shranil. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na vaš računalnik z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Varstvo osebnih podatkov

Legalizacija.si se zavezuje, da bo s podatki, ki jih bodo preko spletnega mesta posredovali uporabniki, ravnala v skladu z zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Legalizacija.si bo osebne podatke obdelovala na podlagi zakona ali osebne privolitve uporabnika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za vnaprej določene namene in jih brez privolitve uporabnika ne bomo posredovali drugi fizični ali pravni osebi.

Zavarovanje odgovornosti

Eden od pogojev za pridobitev licence odgovornega projektanta, je sklenjeno zavarovanje za projektantsko odgovornost. V podjetju imam kot odgovorni projektant sklenjeno projektantsko odgovornost pri zavarovalnici Sava d.d. Odgovornost za storitve z naslova legalizacije objektov je omejena na vrednost posamične zaračunane storitve.

Zunanje povezave

Del spletnega mesta so tudi povezave na spletne strani, ki niso del našega spletnega mesta. Za vsebino na teh spletnih strani Legalizacija.si ne odgovarja.

Sprememba pogojev

Legalizacija.si si pridržuje pravico do spreminjanja teh pogojev ter drugih podatkov in cenikov na spletnem mestu brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.

Cene že pridobljene ponudbe se s spremembo objavljenih cenikov ne spremenijo.

Zaključek

Z vstopom na spletno mesto soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji.

Ljubljana, 1. oktober 2017

O NAS &
KONTAKT

Legalizacija.si © 2024 | Pravno obvestilo | Monogram